امیرعبداللهیان: اگر آمریکا تصمیم سیاسی خود را بگیرد توافق خوب در دسترس است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ "مدیریت ارز" و "کنترل بازار" دو عرصه مهمی بود که حجتالاسلام محسنیاژهای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه و در راستای کمک به دولت جهت بهبود وضعیت معیشتی مردم بر روی آنها تأکید کرد و با اشاره به مصوبات جلسه اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی بر افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی برای مقابله با گرانفروشی و احتکار، گفت: دستگاه قضائی با تمام توان در موضوعات "مدیریت ارز" و "کنترل بازار" و همچنین "مقابله با گرانفروشی و احتکار" به دولت کمک خواهد کرد تا از ناحیه سودجویان گزند و آسیبی به معیشت و سفره مردم وارد نشود.
در همین باره حجتالاسلام منتظری، دادستان کل کشور با اشاره به دستورات رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: محتکران و سنگاندازان در بازار بدانند که با انجام چنین اقداماتی مرتکب جرم خواهند شد و دستگاه قضائی برای شناسایی و مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
دادستان کل کشور بیان کرد: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور به عوامل خارجی از جمله تحریمها و افزایش قیمت جهانی کالاها بازمیگردد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات اقتصادی مستلزم تعامل، هماهنگی و همکاری بین قوای سهگانه و مردم است، گفت: دستگاه قضائی براساس وظایف ذاتی خود با عواملی که باعث بروز مشکلات اقتصادی در کشور میشوند و اقدام به احتکار، قاچاق و گرانفروشی میکنند، برخورد خواهد کرد.
دادستان کل کشور تصریح کرد: برخورد با محتکران و اخلالگران در نظام اقتصادی کشور به صورت ویژه در دستور کار قوه قضائیه قرار دارد.
وی افزود: در حوزه اقتصاد، رسیدگی به برخی امور جزو وظایف ذاتی قوه قضائیه نیست اما دستگاه قضایی از باب همکاری و تعامل با دولت در اصلاح ساختار اقتصادی کشور، اقدامات لازم را انجام میدهد.
منتظری با تأکید بر مشارکت همگانی در حل مشکلات اقتصادی، اظهار کرد: هیچگاه وضعیت معیشت مردم از دید مسئولان پنهان نبوده و به مشکلات واقف هستیم، لذا باید با مشارکت همگانی تلاش کنیم تا این مسائل حل و فصل شوند.
وی افزود: ممکن است عدهای در داخل کشور که منافع آنها به خطر افتاده است، در مقابل اقدامات مسئولان سنگاندازی کنند، همچنین این امکان وجود دارد که عدهای به صورت مستقیم یا غیرمستقیم، با واسطه یا بیواسطه اقدام به همکاری با معاندین کنند؛ لذا این افراد بدانند که با انجام چنین اقداماتی مرتکب جرم خواهند شد و دستگاه قضائی برای شناسایی و مجازات این افراد با جدیت اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
دادستان کل کشور بیان کرد: در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی باید میان بخشهای مختلف هماهنگی ایجاد شود؛ از این رو لازم است تا مراجع قضائی سراسر کشور برای همکاری با دولت هماهنگ شوند.
وی افزود: هفته آینده برنامهای ویژه برای ایجاد هماهنگی بین دادستانهای مراکز استانها خواهیم داشت تا هم در برخورد با عناصر و مجرمانی که به دنبال ایجاد مشکلات اقتصادی برای مردم هستند و هم در راستای برخورد با اخلالگران در توزیع کالا، احتکارکنندگان و قاچاقچیان کالا، قدمهای مثبتی در راستای اصلاح اقتصاد کشور برداریم.
منبع:تسنیم
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: برای معاملاتی شدن سهام عدالت باید شورای عالی بورس تصمیمگیری کند.
مجید عشقی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه چه زمانی معاملاتی شدن سهام عدالت آغاز میشود، گفت: شورای عالی بورس هنوز در این زمینه تصمیم نگرفته است.
وی افزود:ابتدا باید آئیننامه اجرایی سهام عدالت اصلاح و تصویب شود که هنوز روند اصلاح آن تمام نشده است بعد از آن باید ترتیبات برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی انجام شود سپس شورای عالی بورس در مورد معاملاتی شدن سهام عدالت تصمیمگیری میکند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار این را هم گفت: اول باید در آئیننامه اجرایی که توسط یک کارگروه انجام میشود روش برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی مشخص شود انتخابات هیأت مدیره شرکتهای سرمایهگذاری استانی انجام شود و روال این شرکتها به حالت عادی برگردد، صورتهای مالی شرکتهای سرمایهگذاری استانی به صورت شفاف روی کدال قرار گیرد و بعد از آن در مورد معاملاتی شدن سهام عدالت در شورای عالی بورس تصمیمگیری میشود.
عشقی همچنین در مورد سود سهام عدالت گفت: عمده سود سهام عدالت قبل از سال جدید پرداخت شد در مورد سود شرکتهای غیربورسی حاضر در پرتفوی سهام عدالت هم سود ناچیزی در حد زیر 10 درصد از کل سود پرداخت شده باقی مانده است که برنامهریزی میکنیم چگونه پرداخت شود و هنوز در این زمینه هم تصمیمگیری نشده است.
به گزارش فارس، سهام عدالت مرکب از پرتفوی 49 شرکت است که 36 شرکت بورسی و 13 شرکت غیربورسی است و این سهام متعلق به 49 میلیون ایرانی است و از این 49 میلیون نفر 30 میلیون نفر روش مدیریت غیرمستقیم یعنی از طریق شرکتهای سرمایهگذاری استانی را برگزیدهاند و حدود 19 میلیون نفر روش مدیریت مستقیم را انتخاب کردهاند و در حال حاضر این سهام در بورس قابل خرید و فروش نیست برای معاملاتی شدن آن اول باید آئیننامه اجرایی اصلاح و بعد از آن با مصوبه شورای عالی بورس معاملات آن آغاز شود.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، ابوالفضل باقری فرد،معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست خبری ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، گفت: حوزه آموزش در مجموعه وزارت بهداشت یکی از بزرگ ترین حوزههای وزارتی است. ما 68 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در سراسر کشور، حدود 270 هزار دانشجوی علوم پزشکی در رشته های مختلف و 20 هزار نفر هیات علمی، داریم، همچنین 250 رشته محل در دانشگاهها داریم که همه ساله در حال تغییر است.
ومعاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه شهرهایی که در وضعیت قرمز قرار ندارند و شامل رنگ بندیهای دیگر از نظر شیوع ویروس کرونا هستند، آموزش را باید به صورت حضوری برگزار کنند، گفت: شهرها و استانهایی که از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمزی هستند، تصمیم گیری در خصوص نحوه آموزش دانشجویان برعهده مسئولین دانشگاهها و ستاد ملی مقابله با کرونای استان باشد و این استانها می توانند آموزش خود را به صورت ترکیبی یعنی مجازی و حضوری برگزار کنند.
افزایش حقوق دستیاری در سال جاری
وی درخصوص افزایش حقوق دستیاری، افزود: یکی از تصمیمات خوبی که امسال گرفته، افزایش حقوق دستیاری بود که انجام شد و اعتبار آن از محل درآمدهای اختصاصی بیمارستان ها تامین میشود که تقریبا پایدار است.
تدوین منشور دستیاری
باقری فرد گفت: یکی دیگر از برنامههایی که در حوزه دستیاری در حال انجام است، تدوین منشور دستیاری است.
وی گفت: یکی از مشکلاتی که وجود دارد، عدم دسترسی عادلانه به پزشکان خصوصا پزشکان متخصص در کشور است، در طی چندسال گذشته، معضلی به نام صندلیهای های خالی در رشته های تخصصی و فوق تخصصی وجود داشته و در حال حاضر برنامههایی داریم که با هدف بومی گزینی، هم کمبود مناطق محروم از حیث کمبود پزشک متخصص جبران شده و هم اینکه مشکل صندلیهای خالی به نحو مطلوب رفع میشود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت درخصوص بین المللی سازی آموزش پزشکی، بیان کرد: در حال حاضر، حدود 6 هزار دانشجوی خارجی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور داریم که عمدتا از کشورهای منطقه از جمله عراق، افغانستان و پاکستان آمدهاند.
وی تصریح کرد: معضلی که وزارت بهداشت سالهای سال با آن درگیر بوده، دانشجویان ایرانی خارج از کشور هستند، البته هیچ محدودیتی برای فارغ التحصیلان خارج از کشور برای اینکه بازگردند، نداریم و این افراد ارزیابی میشوند و بعد از آن در داخل کشور میتوانند به تحصیل و یا کار بپردازند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: درخصوص دانشجویانی که در خارج از کشور هنوز مشغول تحصیل هستند، شرایطی را در دولت قبلی پیش بینی کردند و فعلا براساس آن اقدام میکنیم اما برنامه هایی داریم که در آیندهای نزدیک اعلام شده و این عزیزان چنانچه آن شرایط را دارا باشند، با حفظ عدالت آموزشی میتوانند بازگردند و در کشور به تحصیل ادامه دهند.
افزایش ظرفیت رشته پزشکی با اولویت بومی گزینی در مناطق محروم
وی در ادامه به افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی اشاره کرد و گفت: پس از تصویب شورای انقلاب فرهنگی و ابلاغ ریاست جمهوری، افزایش ظرفیت رشته پزشکی هزار و ۶۰۰ نفر است و این افزایش برای مناطق محروم با اولویت بومی گزینی اعمال می شود، چراکه کمبود پزشک عمدتا در مناطق محروم بوده و میخواهیم مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم را رفع کنیم. برای نحوه اعمال این سهمیه در حال تدوین برنامه هستیم و جلساتی با سازمان سنجش وزارت علوم داشتیم که سهمیهها چگونه اعمال شود تا مشکل مناطق محروم را حل کنیم.
تدوین سند متوازن برآورد نیروی انسانی در حوزه سلامت
باقری فرد گفت: مشکل حوزه پزشکی این است که افرادی را تربیت می کنیم که چون بومی آن مناطق نیستند در آن مناطق با وجود تعهدات نمی مانند و یا قادر به زندگی در آن مناطق نیستند. بنابراین برنامه اصلی ما این است که هم در حیطه پزشکی عمومی و هم حیطه تخصصی و فوق تخصصی افراد را بومی آموزش دهیم که در آن مناطق بمانند و زندگی کنند. قطعا سند متوازن برآورد نیروی انسانی در حوزه سلامت برای تدوین برنامه پذیرش مد نظر است و این برنامه تا قبل از سال جدید، تهیه می شود.
وی با بیان اینکه در دوران کرونا افت تحصیلی اتفاق افتاده است، اظهار کرد: در این راستا، برنامههای مهارتی تدوین شده تا مباحث بالینی جبران شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: در چند سال گذشته با معضلی با عنوان صندلی خالی در دوره دستیاری در مورد برخی رشتههایی مواجه شدیم که آینده شغلی آنها مبهم است و گره در نظام پرداخت دارند. کاری که ما انجام دادیم، با تکمیل ظرفیت، ۴۰ درصد از این ظرفیت در مناطق محروم پر شده است.
وی در خصوص برنامه این وزارتخانه برای حل معضل صندلیهای خالی، گفت: برنامه ای داریم که این است که به غیر از مسیر آزمون دستیاری، بتوانیم در برخی از دانشگاهها و شهرستانها که مشکل کمبود متخصص داشته و در برخی رشتهها صندلی خالی دارند، بعضی از اختیارات را به دانشگاهها واگذار کنیم تا بتوانند دستیار بومی بپذیرند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: البته این برنامه مفصلی است که با همکاری معاونت درمان در حال برنامه ریزی است و در این مسیر باید جاذبههایی در حوزه تعهدات و تسهیلات ایجاد کنیم که داوطلبان جذب شوند.
باقری فرد به طرح جدایی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و الحاق آن به وزارت علوم اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت درباره طرح جدا شدن آموزش پزشکی از وزارت بهداشت رسما موضع گیری کرده است و تاکید کرده که این تصمیم مغایر با سیاستهای کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری است. همچنین در بند ۸ این سیاست ها موضوع ادغام آموزش و پژوهش و درمان تاکید شده است.
وی متذکر شد:طرح جدایی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت مغایر با اسناد بالادستی است و امیدواریم مراجع ذی صلاح در این باره تصمیم بگیرند و تکلیف وزارت بهداشت مشخص شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه فعلا در سیاست انتقال دانشجویان علوم پزشکی مشغول به تحصیل در خارج به دانشگاه های داخلی تغییری ایجاد نشده است، گفت: عده ای ممکن است به دلایل مختلف از جمله دورزدن کنکور برای حضور در رشته های پزشکی، مدتی کوتاه را در دانشگاههای خارجی تحصیل کنند و مجددا خواستار انتقال در دانشگاه های داخلی باشند.
وی ادامه داد: به همین جهت قوانین سختگیرانه در این زمینه تدوین شد و فعلا این دانشجویان نمیتوانند برای ادامه تحصیل به داخل کشور بازگردند و بازگشت از سال ۲۰۱۹ به داخل ممنوع شده است و دانشجویان متقاضی منتظر باشند تا ما شرایط جدیدی در این زمینه اعلام کنیم.
باقری فرد به آخرین تصمیم وزارت بهداشت درخصوص نحوه آموزش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی در ترم پیش رو اشاره کرد و گفت: دانشگاههای علوم پزشکی از همان مهرماه سال جاری آموزش خود را به صورت حضوری برگزار کردند و فقط اعلام کردیم دانشجویان ورودی جدید یعنی ۱۴۰۰ که آموزش غیربالینی است، میتوانند به صورت مجازی آموزش ببینند.
وی تصریح کرد: البته آموزش دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ در ترم مهرماه نیز به صورت کاملا مجازی نبود و آنها موظف بودند حداقل یک ماه برای رفع اشکال در آزمایشگاه ها و غیره در کلاس درس به صورت حضوری حاضر باشند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنای تصمیم گیری ما در خصوص نحوه آموزش در ترم جاری است، گفت: در حال حاضر برنامه ریزی ما به این صورت است که شهرها و استانهایی که از نظر شیوع ویروس کرونا در وضعیت قرمزی هستند، تصمیم گیری در خصوص نحوه آموزش دانشجویان برعهده مسئولین دانشگاهها و ستاد ملی مقابله با کرونای استان باشد و این استانها می توانند آموزش خود را به صورت ترکیبی یعنی مجازی و حضوری برگزار کنند و البته تاکید کردیم آموزش در این استانها نیز نباید صرفا مجازی باشد.
آموزش حضوری در شهرهای غیر قرمز
باقری فرد خاطر نشان کرد:شهرهایی که در وضعیت قرمز قرار ندارند و شامل رنگ بندیهای دیگر از نظر شیوع ویروس کرونا هستند، آموزش را باید به صورت حضوری برگزار کنند.
آموزش دانشجویان رشتههای بالینی حضوری است
وی با بیان اینکه دانشجویان رشته های بالینی باید به صورت کاملا حضوری در مراکز و دانشگاه ها حاضر باشند، ادامه داد: وظایف این دانشجویان حتی از اساتید نیز سنگین تر است و با توجه به اینکه مردم به خدمات آنها نیاز دارند، بنابراین باید حتما به شکل حضوری آموزش ببینند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص عدم تمایل حضور دستیاران در برخی از رشته های علوم پزشکی نیز گفت: ما در یکسری رشته های خاص نظیر طب اورژانس، داخلی و بیهوشی به دلایلی از جمله تعهدات بالا، دریافتی های کم و برخی فاکتورهای دیگر با عدم رغبت دانشجویان برای حضور در این رشته ها مواجه هستیم که باید با اعمال برخی جاذبه ها و سیاستهای تشویقی میزان علاقه مندی برای حضور در این رشتهها را افزایش دهیم.
منبع:فارس
از زمانی که اپیک گیمز دعوای حقوقیاش با اپل را آغاز کرد، بازی محبوب فورتنایت از فروشگاه اپ این غول فناوری حذف شد. اما حالا اپیک گیمز تصمیم گرفته با مایکروسافت همکاری کند تا دوباره این بازی را به آیفون بیاورد، البته از طریق سرویس گیمینگ ایکس باکس کلاود (Xbox Cloud Gaming).
به گفته مایکروسافت، این بازی به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد و برای تجربه آن تنها به یک حساب مایکروسافت به همراه اینترنت نیاز دارید. این بازی هم اکنون در 26 کشور در دسترس است و کاربران میتوانند از طریق iOS (آیفون)، iPadOS (آیپد)، دستگاههای اندرویدی و ویندوزی آن را اجرا کنند.
برای اجرای فورتنایت روی دستگاههای مختلف از جمله آیفون از طریق سرویس بازی ابری مایکروسافت، باید به سراغ مرورگر وب خود بروید. پس از ورود به حساب مایکروسافت خود میتوانید بطور رایگان فورتنایت را تجربه کنید. این بازی علاوه بر کنترلهای لمسی، از گیم پد هم پشتیبانی میکند و حتی میتوانید از طریق استیم دک ولو هم آن را تجربه کنید.
مایکروسافت گفته با بررسی بازخوردهای کاربران، بازیهای رایگان بیشتری را به سرویس بازی ابری خود میآورد. با این حال، اجرای فورتنایت از طریق این سرویس روی آیفون یک برگ برنده برای اپیک گیمز به حساب میآید. البته ردموندیها هم میتوانند از طریق این بازی گیمرها بیشتری را به اکوسیستم ایکس باکس وارد کنند.
در حقیقت کاربران شاید با اجرای بازیهای رایگان مانند فورتنایت روی گوشی هوشمندشان، تصمیم بگیرند اشتراک پریمیوم سرویس مایکروسافت را تهیه کنند. باید منتظر ماند و دید چنین اقدامی چه نتیجهای برای اپیک گیمز و البته مایکروسافت به دنبال دارد، البته انتظار میرود کاربران زیادی در سراسر جهان دوباره به سراغ فورتنایت روی آیفون بروند.
بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که امکان اجرای بازی فورتنایت روی آیفون از طریق جیفورس Now در گذشته فراهم شده بود، اما تنها در بتای بسته (Closed Beta) میتوانستید آن را اجرا کنید.
منبع:دیجاتو
شاید باورش سخت باشد، اما تحقیقات نشان میدهد این که یک زوج فرزند چندم خانواده خود هستند، روی احتمال موفقیت ازدواج آنها اثر میگذارد.
دادستان کل کشور از ورود به ترک فعل شهرداری و بهزیستی در زمینه معتادان متجاهر خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، معتاد متجاهر تعریف خاص خود را دارد و به آن دسته از مصرف کنندگان مواد مخدری گفته میشود که با وجود بستر مناسب برای درمان و وجود همه امکانات حاضر نشود برای ترک اقدام کند و در چنین شرایطی ناگزیر باید او را به مراکز درمان اجباری ارجاع داد.
در سیاستهای کلی نظام، بهجز بخشهایی که به مقابله با مواد مخدر میپردازد، در چند بند به طور مستقیم به توسعه اقدامات پیشگیرانه، برنامههای علمی درمان و کاهش آسیب، حمایتهای اجتماعی و مشارکت مردم و نهادهای مدنی اشاره شده است.
در سند جامع حمایتهای اجتماعی و درمان اعتیاد کشور نیز رویکرد کاهش آسیب، درمان و توسعه حمایتهای اجتماعی در اولویت است. در تمام اسناد الزامآور مرتبط بهطور واضح به توسعه رویکردهای حمایتی و داوطلبانه درمان و کاهش آسیب تأکید شده است.
به همین دلیل این موضوع در اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر و در بندهای ۱۵ و ۱۶ این قانون نیز دیده میشود. در ماده ۱۵ معتادان مکلف شدهاند برای ترک به مراکز مجاز دولتی، غیردولتی، خصوصی یا سازمانهای مردم نهاد مراجعه کنند و معتادانی که داوطلبانه برای درمان مراجعه نکنند، مجرم شناخته میشوند.
چه دستگاههایی در جمع آوری معتادان متجاهر وظیفه دارند؟
کمیته امداد، سازمان بیمه سلامت، اداره کل ثبت احوال، دانشگاه علوم پزشکی، دستگاه قضائی، ستاد مبارزه با مواد مخدر، شهرداری، بهزیستی، نیروی انتظامی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فنی و حرفهای از جمله دستگاههایی هستند که در قالب طرح درمان دادگاه مدار در ساماندهی معتادان وظیفه قانونی دارند.
بهرهمندی از ظرفیتهای قانونی کشور برای مدیریت معتادان بی پناه و متجاهر، افزایش حمایت جامعه و مشارکت دستگاههای دولتی، نهادهای عمومی و سازمانهای مردم نهاد و استفاده از مشوقهای قانونی از دیگر مواردی است که کمک میکند در کنار این طرح معتادان پس از بهبودی بتوانند به جامعه برگردند.
دادستان کل کشور: به شهرداری و بهزیستی نامه مینویسیم
حجت الاسلام محمد جعفر منتظری در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه برخی دستگاهها مانند شهرداری و بهزیستی در حوزه معتادان متجاهر کم کاری کردهاند، آیا مدعیالعموم نمیخواهد به این موضوع ورود کند، گفت: از طرف دادستانی یک نامه به شهرداریها و یک نامه هم به سازمان بهزیستی برای اینکه موظف به انجام تکالیفشان شوند، مینویسم.
وی افزود: من میدانم آنها هم کمبود اعتبارات دارند اما این حوزه هم نیاز به رسیدگی دارد و هر دستگاه باید وظیفه خودش را انجام دهد.
در دو الی سه سال اخیر شمار زیادی از باشگاههای فوتبال در جهان برای خود توکن رمزارزی منتشر کردهاند. از جمله این باشگاهها میتوانیم به پاری سن ژرمن، منچستر سیتی و لاتزیو اشاره کنیم، ولی تقریبا هیچ کدام از این توکنهای فوتبالی موفقیت چندانی نداشتهاند و قیمت توکن آنها به فاصله کوتاهی افت پیدا کرده است.
به گزارش بلومبرگ، زمانی که شایعات از انتقال «لیونل مسی» از بارسلونا به پاری سن ژرمن خبر میدادند، بسیاری از طرفداران تصمیم به خرید توکن PSG$ گرفتند چون تصور میکردند که قیمتها بالا خواهد رفت ولی چنین نشد. یکی از این خریداران «میگوئل شوایزر»، مدیرعامل صرافی Decrypto بود که میگوید چند روز بعد از خرید توکن PSG$ آن را فروخت چون میدانست که ریزش در کمین است. یک هفته بعد قیمت 34 درصد پایینتر آمد.
قیمت توکن بسیاری از باشگاههای فوتبال ظرف چند روز پایین آمد و حالا بعد از گذشت سه سال از آغاز این ترند، به نظر میرسد راهکاری که میتوانست روشی برای حمایت از باشگاه و منبع درآمدی برای تیمها باشد، خیلی زود با شکست مواجه شد. از جمله باشگاههایی که توکن خود را معرفی کردند میتوانیم به منچستر سیتی، لاتزیو، پورتو، سانتوس، بارسلونا، میلان و ترابزوناسپور اشاره کنیم.
برخی باشگاهها مثل آرسنال خوششانستر بودند و توانستند از این طریق 5.5 میلیون دلار درآمدزایی کنند، ولی اکثر توکنها نزدیک 2 میلیون دلار درآمد به دست آوردند. اگر با مخارج دنیای فوتبال آشنا باشید، میدانید که این رقم صرفا میتواند کسر بسیار کوچکی از هزینههای باشگاهها را پوشش دهد.
برخی کارشناسان باور دارند که شکست بسیاری از این توکنها به خاطر عدم ایجاد مزایای قابل لمس برای طرفداران بوده است. برای مثال، باشگاه یوونتوس به طرفداران اجازه میدهد با توکن خود بلیت VIP بخرد، در حالی که توکن پاری سن ژرمن امکان رایدهی پیرامون طراحی بعدی اتوبوس تیم را فراهم میسازد.
بازار توکنهای هواداری نسبتا کوچک است و ارزش کل آن به 491 میلیون دلار میرسد. میانگین حجم معاملات روزانه در 10 توکن پرطرفدار بازار 13 میلیون دلار است که تنها 28 درصد از میانگین حجم معاملات روزانه برای 364 کوین موجود در صرافی بایننس محسوب میشود.
با این حال، طرفداران توکنهای هواداری باور دارند که هنوز برای قضاوت زود است. «الکساندر دریفوس»، موسس و مدیرعامل Socios.com که در زمینه توسعه این توکنها با باشگاهها همکاری میکند، میگوید این کوینها برای سرمایهگذاری ساخته نشدهاند، بلکه میخواهد خدمتی را ارائه کنند. او ادامه میدهد: «ما شاهد علاقه فزاینده باشگاهها نسبت به عرضه توکنهای هواداری هستیم.» دریفوس مدعی است که هواداران با این توکنها میتوانند به محصولات انحصاری، بلیتهای رایگان و تجربههای VIP خاص خودشان دسترسی پیدا کنند.
منبع:دیجیاتو
خبرگزاری میزان- اولین جلسه وحدت رویه قضایی هیئت عمومی دیوان عالی کشور در سال جدید، امروز سهشنبه شانزدهم فروردین ماه با حضور قضات شعب قم دیوان عالی کشور برگزار شد.
در این جلسه پیرامون دو پرونده با موضوع فرجامخواهی با اسقاط حق تجدیدنظرخواهی قبل از انقضای مهلت و تجدیدنظرخواهی دادستان از آراء برائت که جنبه خصوصی دارد، بحث و بررسی صورت گرفت.
رأی اکثریت قضات دیوان عالی کشور در خصوص پذیرش فرجام خواهی قبل از انقضای مهلت تجدیدنظرخواهی
نخستین پرونده با موضوع ایجاد وحدت رویه در خصوص اختلاف نظر بین شعبه سوم و شعبه بیست و یکم دیوان عالی کشور در مواردی که محکوم علیه با اسقاط حق تجدیدنظرخواهی قبل از انقضای مهلت تجدیدنظرخواهی اقدام به فرجامخواهی میکند، مطرح شد و قضات دیوان عالی کشوربا اکثریت آراء فرجامخواهی را با اسقاط حق تجدیدنظرخواهی حتی قبل از انقضای مهلت تجدید نظرخواهی قابل پذیرش دانستند.
رای اعضای هیئت عمومی دیوان عالی کشور در خصوص اعتراض دادستان در مورد آراء برائت
در دومین پرونده جلسه وحدت رویه هیئت عمومی دیوان عالی کشور موضوع اختلاف نظر بین شعب ۲۲ و ۵۷ دادگاه تجدیدنظر استان تهران در خصوص تجدیدنظرخواهی دادستان از آراء برائت که جنبه خصوصی دارد، مطرح شد و نظر شعبه ۵۷ دادگاه تجدیدنظر استان تهران که مشعر بر حق تجدیدنظرخواهی دادستان در مورد مذکور است، مورد تایید قرار گرفت.
شایان ذکر است، آراء جلسه هیأت عمومی پس از انتشار در روزنامه رسمی، طبق قانون در محاکم دادگستری و دیوان عالی کشور لازم الاتباع است.
منبع:میزان
تهران - ایرنا - سازمان بازرسی کل کشور با اقدامات نظارتی در ۱۰ ماهه ابتدایی سال جاری، ۲۰۰ واحد تولیدی را احیا و راهاندازی مجدد کرد و در ۴۴۵ مورد از تعطیلی کارخانه جلوگیری شد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، در سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زداییها»، بخشهای مختلف دستگاه قضایی از جمله سازمان بازرسی کل کشور تلاش کردند با حمایتهای حقوقی و قضایی از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری و از مجموعههای در حال فعالیت پشتیبانی کرد.
در همین راستا بر اساس اقدامات نظارتی سازمان بازرسی کل کشور در ۱۰ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰، نسبت به افزایش تولید ۲۸۷ واحد تولیدی اقدام شد و برای ۲۸۶ واحد نیز نسبت به تسهیل در اخذ مجوز آنها اقداماتی صورت گرفت.
همچنین در تامین مالی برای ۴۸۹ واحد تولیدی اقدامات موثری توسط سازمان بازرسی کل کشور انجام شده و برای ۳۹ واحد تولیدی، رفع معارض قضایی صورت گرفته، ۶۸ واحد تولیدی اقاله و برای ۱۳۲۹ واحد تولیدی دیگر، اقدامات اثر بخش حمایتی انجام شد.
بر این اساس، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰، سازمان بازرسی کل کشور در راستای ماموریتهای ذاتی و محوله و نیز براساس وظیفه خود مبنی بر آمادهسازی بسترهای تحقق شعار سال، ۱۷۴ فقره پرونده نظارت و بازرسی با محوریت بررسی مشکلات و موانع پیش روی تولید و سرمایهگذاری در دستگاههای اجرایی را پیگیری کرد که این اقدام منجر به تهیه و ارسال گزارشهای بازرسی، شامل ۴۵۱ پیشنهاد اصلاح ساختار، فرایندها، مقررات و رویههای ناکارآمد و مخل تولید در نظام اجرایی به مراجع مربوطه شده است.
در همین راستا ۵۱۰ فقره گزارش یا نامه نیز از سوی این سازمان و مرتبط با موضوع حمایت از تولید ملی، سرمایهگذاری مولد، اشتغال و کارآفرینی به دستگاههای اجرایی و مسئولان زیربط ارسال شده است.
علاو ه بر آن در راستای تحقق شعار سال، مدیران و کارشناسان سازمان بازرسی کل کشور از یک هزار و ۳۶ واحد تولیدی و اقتصادی سراسر کشور بازدید حضوری و نظارت میدانی مستمر انجام دادهاند؛ این بازدیدها منجر به راهاندازی مجدد ۵۷ واحد تولیدی، جلوگیری از تعطیلی ۱۶۷ واحد تولیدی و افزایش تولید در ۶۹ واحد شده، چنان که در ۷۴۹ مورد نیز در اثر بازدیدها، اقدامات حمایتی اثربخش انجام شد.
بر این مبنا سازمان بازرسی کل کشور، وضعیت تولید در واحدهای تولیدی را مورد پایش و رصد دائمی قرار داد که در ده ماهه ابتدایی سال، بالغ بر یک هزار و ۹۰۹ واحد تولیدی در چتر رصدی این سازمان قرار گرفتند که در نتیجه ۴۸ واحد تولیدی راهاندازی مجدد شد و با اقدامات صورت گرفته، نسبت به عدم تعطیلی ۱۱۴ واحد اقدامات موثری انجام و در ۶۴ واحد تولیدی نیز افزایش تولید رخ داد، ۱۳ واحد تولیدی نیز اقاله شد، و در ۳۶۶ مورد دیگر نیز اقدامات موثر حمایتی انجام شد.
منبع:خبرآنلاین